Floor is

flop rug

Floor verpestte van jongs af aan al graag de sfeer aan tafel door van elk gesprek een avondvullend debat te maken. Tegenwoordig buit ze die onhebbelijkheid uit als journalist door met regelmaat het waarom der dingen te bevragen.

Zo zwengelt ze regelmatig discussie aan met  stukken in Glamour, analyseert ze trends voor Adformatie en Communicatie en fileert ze graag de symptomen van de tijdsgeest voor opdrachtgevers als NRC, FD, Het Parool, PS van de Week, De Volkskrant, Volkskrant Magazine, LINDA, JFK, Ouders van Nu en RTL Nieuws.

Ze studeerde Dramaschrijven, Literatuurwetenschappen en Journalistiek en ontwikkelde zo de handige vaardigheid om zelfs over haar tv-serieverslaving pretentieuze praatjes te verkondigen. Iets wat ze dan ook een tijdje deed in een vaste recensierubriek op Vileine.com.

Naast haar werk als journalist is Floor het liefst in het theater te vinden, vaak in het publiek en soms op de planken. In juni 2014 studeerde zij af als actrice aan Theaterschool De Trap.

In haar vrije tijd dompelt ze zich graag onder in theater, film en literatuur. Heeft een zwak voor true crime, celebrityschandalen en de stem van Pierre Bokma.

 


   http://www.uphoffonmedia.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/07/500px-F_icon-300x300.png   instagram   instagram

E-mail: info@floorbakhuys.nl

Privacyverklaring